Over Ons

Artemis Tours is voortgevloeid uit de liefde en passie die eigenaresse Semahat heeft voor reizen.

Het is allemaal begonnen met het verkopen van haar scriptie,  een gehele rondreis door Turkije en deze heeft ze uitgevoerd met haar eerste groep! Daarna volgde nog vele groepsreizen en gaat ze zelf regelmatig nog mee om de kwaliteit hiervan te behouden.

 

Waarom reizen met Artemis Tours

Artemis Tours bestaat al sinds november 2001, sinds dat moment is het kantoor aan de Wilhelminasingel 40 bekend bij menig Maastrichtenaar.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Semahat nog altijd de beste in haar vak, samen met haar vakkundig personeel staat ze klaar voor vaste en nieuwe klanten.

Wanneer kom je langs voor jouw droomreis?

Onze

specialisten

Semahat, de eigenaresse, het gezicht van Artemis tours. Ze staat tegenwoordig iets meer op de achtergrond en houdt zich voornamelijk bezig met administratieve taken. Maar als je een advies nodig hebt voor Turkije of Griekenland dan kun je geen beter persoon vinden! Deze dame weet alles, maar dan ook alles af van deze landen. Dat niet alleen, ze heeft bijna de hele wereld gezien dus een passend advies kan ze je overal over geven. Of je nou op zoek bent naar rust en natuur of toch liever de gezellige drukte, ze luistert naar al jou wensen!

Romy, de vaste kracht bij Artemis Tours, ze mag dan nog jong zijn, aan ervaring scheelt het niet. Deze dame heeft al de mooiste plekken bezocht op allerlei manieren! Zoek je een unieke ervaring, vraag naar haar IJsland roadtrip, of durf je toch alleen die backpack reis te maken? Romy weet er alles van! Dat niet alleen, ze helpt je ook graag met het uitzoeken van een leuke steden trip of een zorgeloze pakketreis. Je kunt voor al je vragen bij haar terecht, ze zal met liefde een passend advies voor je maken.