Artemis Events

Smaakvolle evenementen voor jong en oud in Zuid-Limburg & de Grensstreek

Dat ondernemen in Semahat haar bloed zit mag duidelijk zijn, na de foodtruck van Kostas Pita Gyros bedacht te hebben tijdens de corona pandemie heeft ze ook Artemis Events opgestart. Haar woorden waren ‘’Je moet wel omdenken als ondernemer, want stilstaan is achteruit gaan’’. Artemis Events is voortgevloeid uit de dag tripjes die via Artemis Tours al vaak geregeld waren voor haar klanten.

Waarom Artemis Events

Tijdens de gedeelde lockdown heeft Artemis Events, samen met de lokale horeca van Maastricht en Valkenburg leuke wandel arrangementen uitgevoerd. Hierbij hadden alle deelnemers de mogelijkheid om heerlijke delicatessen te proeven tijdens hun wandeling in het stadscentrum.

Preuf Mestreech, Preuf Valkenburg (kids editie), Preuf de Leefde en Preuf bie de Boer waren enorm geslaagde edities. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel uitgevoerd. Van jong tot oud, iedereen is welkom.

Dat is niet het enige dat wij kunnen organiseren als Artemis Events, ook personeelsfeesten, dagjes uit en teambuilding activiteiten zitten in ons portfolio.

Interesse? Ideetje?