Heb jij een hekel aan het boeken van een vakantie of weet je niet wat je moet kiezen door het vele aanbod dat er tegenwoordig is. Geen stress, wij zullen alles regelen. Zo begint de vakantie niet op de plek van bestemming pas, maar begint de vakantie tijdens het boeken al.

Jaarlijks maken wij vele individuele reizen voor onze klanten. Artemis Tours verkoopt pakket reizen van verschillende touroperators, maar biedt ook op maat gemaakte reizen aan. Wij zijn een luisterend oor voor alle idee├źn, wensen en eisen. Op basis van alle gegeven informatie maken wij een reis die helemaal bij jou past!

De individuele reizen zijn volledig gericht op de klant en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Wilt u een rondreis maken, gewoon een lekkere strandvakantie (ook wel de luier vakantie genoemd), een stedentrip of een los vliegticket boeken om die ene verloren tante op te zoeken in het buitenland, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Wil je een reis bij ons boeken dan stellen wij de offerte op. Deze kunnen aangepast worden indien nodig. De klant staat bij ons bovenaan en wij zullen er alles aan doen om een te gekke reis voor jou te maken!

Ga lekker reizen en maak veel herinneringen voor later!

Wij van Artemis Tours zullen zeggen: ”Pak de koffers zodra het weer kan en genieten maar…”

Belangrijke feitjes:

  • Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde touroperators, luchtvaartmaatschappijen en lokale agenten.
  • Wij onderscheiden ons, doordat wij intensief contact behouden met u als klant.
  • Wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR Garantiefonds en Calamiteitenfonds.
  • Wij hebben een fantastisch team dat altijd klaar staat.
  • Wij hebben niet alleen kennis op het gebied van toerisme, maar ook op het gebied van evenementen