Individuele reizen

Je eigen (rond)reis helemaal van A tot Z laten uitwerken of ben je op zoek naar een all inclusive pakketreis.

Wij luisteren naar jouw wensen en geven je een persoonlijk reisadvies!

Bestemmingen

Hier vind je een kleine greep uit onze bestemmingen. Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer te bieden hebben? Of heb je al een idee maar weet je niet hoe je het kunt realiseren? Neem contact met ons of stuur je aanvraag!

Artemis Tours - Reykjavik

Dompel jezelf letterlijk onder in de unieke Blue Lagoon of laat je in de wintermaanden verrassen door het schitterende Noorderlicht. Het opvallende middelpunt van de stad Reykjavik is de kerk Hallgrimskirkja, waar vandaan (in de top) een schitterend uitzicht over de stad hebt.

Artemis Tours - Kopenhagen

Thailand is vooral een fijne vakantiebestemming waar de combinatie van prachtige stranden, indrukwekkende natuur, een enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden en natuurlijk ook de altijd goedlachse bevolking ervoor zorgt dat je huiswaarts keert met heerlijke vakantieherinneringen. 

Artemis Tours - Istanbul

De Griekse eilanden met o.a. Kreta, Rhodos en Kos zijn populaire vakantiebestemmingen en het vasteland is fraai met veel historische bezienswaardigheden en een rijke flora en fauna. Ontdek de mooiste stranden, idyllische bergdorpjes, pittoreske baaitjes!

 

Artemis Tours - Valencia

Turkije staat niet alleen bekend om de luxueuze resorts maar ook om de mooie stranden, de prachtige stad Istanbul, schitterende natuurgebieden zoals de rotsformaties van Cappadocië en de kalksteenterrassen van Pammukale. Of bezoek de culturele en historische highlights zoals de Lyische graven van Kaunos.

 

 

Artemis Tours - Krakau

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dat geldt zeker voor de toerist. Er is enorm veel te zien en van alles te doen. Iedereen kent beelden uit de Verenigde Staten, al is het maar uit films en series. Je weet hoe de hoodoos van Bryce Canyon National Park er uit zien, zonder er ooit te zijn geweest. En ook het Vrijheidsbeeld in New York is zo’n bezienswaardigheid die je ooit in het echt gezien wilt hebben!

 

Artemis Tours - jouw droomreis

Wat staat er nog op jouw bucketlist om af te strepen? Wordt het niet eens tijd jouw dromen na te jagen? Wat houdt je nog tegen?

Wij bij Artemis Tours zijn er voor jou! Of je nu een roadtrip door Canada wilt maken of wilt eilandhoppen in Indonesië, je kunt het zo gek niet maken of wij zijn er om met je mee te denken en het mogelijk te maken.

 

Andere of meer wensen?

Vertel ons je wensen en laat ons je reis op maat samenstellen. We adviseren je met plezier! We vinden het belangrijk dat je juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat.