Heeft u als bedrijf iets te vieren, of wilt u graag uw medewerkers bedanken, ga eens op incentive reis!

Businesspeople Playing in the Ocean Business team celebrating success with high five

Incentivereizen

Wist u dat een gelukkige werknemer 12% productiever is dan een gemiddelde werknemer? Denk eens aan een incentivereis voor de medewerkers die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd, of hun targets altijd halen. De kosten van een incentivereis betalen zich terug in de productiviteit van uw werknemer. Van korte weekendtrip tot meerdaagse reis, Artemis Tours kan u hierbij helpen!

Teambuilding

Een goede samenwerking onderling is ook een hoeksteen voor een hoge productiviteit.  Dit gebeurd vaak met reizen van de personeelsverenging, maar heeft u al eens een afdeling / team specifieke activiteit uitgevoerd? Wij werken samen met professionals op het gebied van mentale en lichamelijke vitaliteit om u te helpen het teamgevoel te versterken. Vaak is er ook budget om dit soort trainingsweekenden te subsidiëren. Daarnaast is het ook mogelijk om met het team een leuke kookworkshop bij te wonen. Lekker kokkerellen, teambuilding wordt hier zeker door versterkt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Scholingsreizen

Het up-to-date houden van de kennis van uw medewerkers is van groot belang voor een succesvol bedrijf. Indien u nascholing wilt aanbieden aan uw medewerkers, weg van de standaard werkomgeving, kunnen wij u mooie weekendjes weg aanbieden. Dit natuurlijk inclusief zaalhuur, vervoer en eventuele overnachtingsmogelijkheden.

Incentivereizen

Gaat u een congres bezoeken, of wilt u zelf een congres organiseren, maar heeft u geen tijd om de praktische kant te organiseren? Schakel Artemis Tours in voor hulp, wij kunnen de reis verzorgen inclusief vlucht, hotel, vergadermogelijkheden en leuke excursies.

Voor uw zekerheid zijn wij natuurlijk aangesloten bij het ANVR, SGR en SGRZ, daarnaast bieden wij op al onze boekingen de zekerheid van het calamiteitenfonds aan. De tijden zijn recentelijk erg onrustig, waardoor u het best met goede zekerheden op reis gaat.

Geïnteresseerd in een leuke zakenreis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

[tfuse_contactform tf_cf_formid=”0″]