Van een educatieve reis voor het Universitair onderwijs tot schoolreisjes voor het basisonderwijs, bij Artemis Tours ben u op de juiste plek voor uw schoolreizen!

In de afgelopen jaren heeft Artemis Tours veel werkzaamheden verricht voor scholen, van een busvervoer voor het schoolreisje tot vluchten en accommodatie regelen voor een studiereis. Ook de schoolreizen worden natuurlijk afgestemd op de wens van de klant, waarbij er gezorgd wordt voor een goede reis, tegen een scherpe prijs! Voor de veiligheid van de leerlingen boekt Artemis Tours onder de zekerheden van ANVR, SGR en calamiteitenfonds.

Artemis Tours is niet gelimiteerd tot specifieke bestemmingen, en kan u ook helpen een educatief programma op poten te zetten.

Lerarenmobiliteit via VIOS

Ook heeft Artemis Tours ervaring met het opzetten van reisprogramma’s in het kader van VIOS. Klik HIER voor meer informatie over het VIOS programma.

Voor lerarenmobiliteit helpen wij met het boeken van alle segmenten voor uw reis. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het invullen van het reisprogramma met educatieve activiteiten en schoolbezoeken. Daarnaast helpen we u met het insturen van de subsidieaanvraag.

Wilt u meer informatie over een school-, studie- of VIOS-reis? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.