Teamgevoel versterken, en op een ontspannen manier met collega’s tijd doorbrengen, denk eens aan een personeelsreis!

Parijs Kookworkshop Salsa

Personeelsreizen zijn er in alle soorten en maten, en beschikbaar voor zowel kleine als grote PV’s! Voor ieder budget zijn er leuke activiteiten en uitstapjes.

Wij verzorgen dagtochten en meerdaagse reizen, zowel met bus- als vliegvervoer. In overleg met de klant maken wij geheel vrijblijvend een offerte op maat. Dit kan ook voor verschillende bestemmingen zijn. Mocht de offerte niet volledig naar wens zijn, passen wij ons voorstel aan, en brengen we een nieuwe offerte uit. Zodra er een akkoord is over de offerte kunnen de inschrijvingen beginnen, dit kan zelfs via de website van Artemis Tours, kortom voor u geen administratie. Facturatie gebeurt in beginsel bij het bedrijf, maar kan ook individueel geschieden bij inschrijving via onze website. Houdt er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het annuleren of wijzigen van een reis. Wij raden u dan ook aan alle deelnemers een annuleringsverzekering aan te raden.

Naast reizen organiseren wij ook tal van leuke activiteiten zoals uitstapjes naar pretparken, kookworkshops, salsalessen, mindfulness workshops etcetera. Er wordt altijd gezocht naar een voordelige activiteit die bij u in de buurt gelegen is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor uw activiteit.

Bent u bang dat u de reis niet vol krijgt voor uw eigen personeelsvereniging? Dan kunnen wij uw reis promoten binnen ons netwerk van personeelsverenigingen en klanten.

Geïnteresseerd in een leuke personeelsactiviteit? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

[tfuse_contactform tf_cf_formid=”0″]