Groepsreizen

Wij zijn touroperator, gespecialiseerd in groepsreizen, dagtochten en workshops. Voor verschillende doelgroepen, bedrijven en instellingen hebben we reeds allerlei reizen en activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld voor Gemeente Maastricht, Academisch Ziekenhuis Maastricht, Universiteit Maastricht, Fontys Hogeschool, UWV etc. Al vele jaren vertrouwen groepen op ons en zorgen we voor een belevenisvolle reis!

Wij onderscheiden ons door middel van  persoonlijk en intensief contact met de klant. Wij bieden een grote diversiteit aan reizen en activiteiten aan, van workshop tot meerdaagse reis, afgestemd op de wens van de klant.

Wij zijn sterk in het aanbieden van korte stedentrips (over de hele wereld) en weekendjes met de bus. Hiervoor werken wij al jaren samen met betrouwbare partners.
Het ligt geheel aan het budget wat wij u kunnen aanbieden. U kunt bij ons altijd vertrouwen op goede en persoonlijke service, en altijd een stapje extra dan bij een grote organisatie. Ook zijn wij in staat om scherpe offertes te geven omdat we kleinschalig zijn.
Artemis Tours is een SGR Garante organisatie zodat u geen financiële risico’s loopt.

vrijblijvende_offerte